Een vlekkeloze presentatie begint natuurlijk met goede apparatuur, want goed gereedschap is immers het halve werk. Maar de andere en minstens net zo belangrijke helft, is de onvermoeibare inzet van onze ervaren technici.

Gedreven vakmensen die er voor zorgen dat de apparatuur optimaal zijn werk kan doen en daarnaast continue alert blijven anticiperen op alles wat invloed kan hebben op het eindresultaat. Niet zelden hebben we hiermee het verschil kunnen maken tussen net mis en helemaal raak.

Veel van onze opdrachtgevers kiezen er dan ook voor, om Audio Traject de volledige technische realisatie van hun presentatie, congres of evenement te laten verzorgen. Vooraf bespreken we de wensen en mogelijkheden en zonodig gaan we de locatie bezoeken. Vervolgens vertalen we alles in een scherpe complete offerte met een vaste eindprijs, want wij doen nog steeds niet aan avond/weekend of andere onverwachte toeslagen!

Audio Traject zorgt er dan verder voor dat alles van op- tot afbouw vlekkeloos verloopt.

Bel voor informatie of een offerte 0481 – 48 26 49 of mail

Heeft u alle apparatuur zelf in huis en bent u alleen op zoek naar technische ondersteuning, ook dan helpen wij u graag.