Niets is zo vervelend dan dat apparatuur tijdens een presentatie niet goed werkt, of nog erger, helemaal uitvalt. Natuurlijk kan er eens wat stuk gaan, maar veel storingen zijn vaak al op te lossen voordat ze echt gaan “storen”.

Door regelmatig preventief onderhoud te laten uitvoeren, kunnen zaken zoals losse schroefjes, verstopte filters, of een lamp die aan vervanging toe is tijdig ontdekt en hersteld worden. Zo blijft de apparatuur in topconditie en zal uiteindelijk langer mee gaan. Ook uw apparatuur kunnen wij voor u onderhouden en het maakt hierbij niet uit of de apparatuur wel of niet bij ons gekocht is.

Onze technische dienst is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van audiovisuele apparatuur en kan dit preventief onderhoud tegen een scherp tarief voor u verrichten, maar ook als er echt wat stuk gaat, kunt u altijd rekenen op de technisch specialisten van Audio Traject.

Meer weten over onderhoud?

Bel 0481 – 48 26 49 of mail ons via het contactformulier.

Goede service staat bij ons zeer hoog in het vaandel, wij weten als geen ander hoe onthand je kunt zijn als iets niet goed werkt. Daarom hebben we geen openingstijden voor service. Als u een probleem heeft, gaan we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Bel 0481 – 48 26 49 of bij spoed 06- 53 901 912