Bij aanschaf van audiovisuele apparatuur is het belangrijk dat de investering optimaal aansluit op de behoefte en het budget.

Onze passie voor techniek, gecombineerd met actuele productkennis en ruim 26 jaar ervaring, is de perfecte basis om goed te kunnen adviseren in de aanschaf van de juiste apparatuur.

Door constant te blijven denken als een techneut maar te kijken als een eindgebruiker, zijn we in staat om een degelijke en gebruiksvriendelijke audiovisuele installatie te ontwerpen die jarenlang probleemloos zijn werk kan doen.

Uiteraard wordt de nieuwe apparatuur door ons vakkundig geïnstalleerd. Onze ervaren technische dienst weet met een scherp oog voor detail en respect voor het gebouw, de apparatuur zo in de omgeving te integreren dat het niet alleen perfect functioneert, maar dat het er ook nog eens als een fraai geheel uit ziet.

De beste oplossing!  We zijn merkonafhankelijk en we willen graag leveren wat het beste aansluit op de behoefte, daarbij kijken we altijd goed naar de toepassing van de apparatuur en het budget.

Het is echt niet altijd noodzakelijk om alleen apparatuur uit het aller hoogste topsegment in te zetten, er zijn ook veel kwalitatief zeer goede producten te verkrijgen in het subtop segment. Vaak adviseren wij deze producten om kosten te drukken, maar ook steeds vaker omdat het gewoon perfect doet wat het moet doen.