Bij aanschaf van audiovisuele apparatuur is het belangrijk dat uw investering optimaal aansluit bij uw verwachting en dat u exact in huis krijgt wat u nodig heeft.

Onze passie voor techniek, gecombineerd met actuele productkennis en ruime ervaring, is de perfecte basis om u goed te kunnen adviseren in de aanschaf van de juiste apparatuur. Graag gaan we al tijdens het ontwerptraject met u in gesprek, om uw wensen en de doelstellingen van de installatie te bespreken.

Of het nu gaat om een eenvoudige omroepinstallatie, de inrichting van een presentatieruimte, of een speciale voorziening zoals een ringleiding voor slechthorenden,  door constant te blijven denken als een techneut maar te kijken als een eindgebruiker, zijn we in staat om voor u een degelijke en gebruiksvriendelijke installatie te ontwerpen, waar u jarenlang probleemloos mee kunt werken.

Uiteraard wordt de nieuwe apparatuur door ons vakkundig geïnstalleerd. Onze ervaren technische dienst weet, met een scherp oog voor detail en respect voor het gebouw, de apparatuur zo in de omgeving te integreren, dat het niet alleen perfect functioneert, maar dat het er ook nog eens als een fraai geheel uit ziet.

Niet de duurste, maar de beste oplossing.

Audio Traject is merkonafhankelijk en we willen graag leveren wat het beste aansluit op uw behoefte, daarbij kijken we altijd goed naar de toepassing van de apparatuur en uw budget.

Het is echt niet altijd noodzakelijk om alleen apparatuur uit het aller hoogste topsegment in te zetten, er zijn ook veel kwalitatief zeer goede producten te verkrijgen in het subtop segment. Vaak adviseren wij deze producten om kosten te drukken, maar ook steeds vaker omdat het gewoon perfect doet wat het doen moet

Hieronder de belangrijkste merken die we graag inzetten bij onze installatie projecten.