Audio Traject Professioneel Beeld en Geluid is al vanaf  juni 1997 dé betrouwbare partner voor technische ondersteuning van congressen, presentaties, evenementen en het afgelopen jaar vooral livestreams. En of het nu een uitvaart, webinar, presentatie of voetbalwedstrijd is , wij denken al 25 jaar mee, ontzorgen en regelen dat de livestream, van concept tot afbouw, probleemloos verloopt.

Meer info evenementen

Meer info livestream    link opent onze livestreamwebsite visitonline.nl

 

 

Daarnaast bedenken, installeren en onderhouden we slimme, permanente audiovisuele oplossingen in o.a. kantoren, bedrijven en binnen en buiten accomodaties voor horeca en sport.  Sinds de corona uitbraak installeren we vooral veel video vergadersystemen. Of het nu gaat om een mobiel systeem op een trolley of een geavanceerd systeem voor een niet standaard ruimte, wij zogen er voor dat u een goed werkend systeem krijgt. Wij zijn merk onafhankelijk en geven graag een eerlijk advies zodat de investering perfect aansluit bij de behoefte.

Meer info verkoop /installatie

Onze filosofie

Wij vinden een duurzame goede band met onze opdrachtgevers veel belangrijker dan ”snelle handel”.
en richten ons dan ook graag op een langdurige samenwerking en zijn dan ook best trots op de jarenlange onafgebroken prettige relatie met veel van onze opdrachtgevers.

Voor een paar van die opdrachtgevers zijn we zelfs al zelfs al meer dan 23 jaar hun vaste leverancier.

Overtuig u zelf ook van onze kwaliteiten en bel of mail voor een scherpe offerte.

0481 – 48 26 49 of  mail