De vraag naar verzorging van livestreams en online presentaties is bij ons het afgelopen jaren zo sterk toegenomen, dat het voor ons logisch was om hier een compleet nieuwe website voor te ontwikkelen.

Een niche website puur gericht op live-streaming en online presentaties, waarmee we snel en overzichtelijk alle specifieke informatie kunnen verstrekken over onze online faciliteiten.

Klik op de afbeelding om naar de website Visitonline.nl te gaan.

 

Met onze meercamera regie voorzien van Full-HD PTZ remote camera’s, bemande camera’s, of een combinatie daarvan, maken we scherpe beeldopnames vanuit verschillende standpunten die met een videomixer direct tot een fraaie eenheid wordt gemixt en afhankelijk van de situatie in Full HD (1080P60) kan worden gestreamd.  Een presentatie, uitvaart, kerkdienst, herdenking, webinar, sportwedstrijd of wat voor een bijeenkomst of evenement dan ook, zal bij de kijker de beleving oproepen of dat hij/zij op de eerste rij zit.

 

Wij kunnen streamen op ieder gewenst platform zoals Youtube, Facebook of Twitch, maar het is ook mogelijk om te streamen in een volledig afgeschermde en met een wachtwoord beveiligde omgeving of embedded in een eigen website. Uiteraard kunnen we de livestream ook direct opnemen, zodat u achteraf een digitaal videobestand in hoge resolutie heeft van uw online gebeurtenis.

Omdat op een streamlocatie een goede vaste internetverbinding niet altijd vanzelfsprekend is, beschikken we over een professionele mobiele oplossing met ruim voldoende uploadsnelheid en echt onbeperkte data. Met deze mobiele voorziening in combinatie met een fluisterstil aggregaat, kunnen we vanaf iedere plek in Nederland een zeer stabiele livestream realiseren.