Een geluidsetje met draadloze microfoon, een beamer met scherm voor een presentatie, of een tijdelijke aanvulling op uw eigen installatie, Audio Traject heeft een ruime keuze in voordelige “plug and play” apparatuur die u eenvoudig zelf kunt aansluiten.

Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de gehuurde apparatuur bij u te bezorgen en desgewenst  voor u installeren, de apparatuur wordt dan volledig werkend opgeleverd. Daarnaast krijgt u een kleine instructie over de werking en afstelling van de apparatuur. Na afloop komen wij alles weer ophalen.

Maar ook voor verhuur op maat, zoals flatscreens en projectieschermen geïntegreerd in beursstands, geluidsinstallaties en omroepinstallaties voor (sport) evenementen, sfeerinstallaties voor passende muziek in winkelcentra tijdens de sint en kerstperiode, of een tijdelijke ringleiding voor mensen met een gehoorbeperking kunt u uitstekend bij Audio Traject terecht.

Onze verhuurafdeling gaat echter veel verder dan alleen het verhuren en plaatsen van audiovisuele apparatuur. Door onze ruime ervaring in de professionele audio- en videobranche kunnen wij u optimaal adviseren over de inzet van apparatuur voor uw congres, presentatie of evenement.

Bel voor informatie of een offerte 0481 – 48 26 49 of mail ons via het contactformulier