Een geluidsetje met draadloze microfoon, een beamer met scherm of flatscreen voor een presentatie, of een tijdelijke aanvulling op uw eigen installatie, Audio Traject heeft een ruime keuze in voordelige “plug and play” apparatuur die eenvoudig zelf op te bouwen is.

Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de gehuurde apparatuur te bezorgen en te installeren, de apparatuur wordt dan volledig werkend opgeleverd, met een korte instructie over de werking en afstelling van de apparatuur. Na afloop komen wij alles weer afbreken en ophalen.

Maar ook voor verhuur op maat voor (sport) evenementen, sfeerinstallaties voor passende muziek in winkelcentra of straten tijdens de sint en kerstperiode, of een tijdelijke ringleiding voor mensen met een gehoorbeperking, is Audio Traject de juiste partner.

Onze verhuurafdeling gaat echter veel verder dan alleen het verhuren en plaatsen van audiovisuele apparatuur. Met ruim 24 jaar ervaring in de professionele audio- en videobranche volgen we de technische ontwikkeling op de voet, zodat wij u optimaal kunnen blijven adviseren over de inzet van apparatuur voor uw congres, presentatie of evenement.

Bel voor informatie of een offerte 0481 – 48 26 49 of  mail