Project Description

Voor de Gemeente Nijmegen hebben we de geluidsinstallatie in de trouwzaal mogen vervangen. Het eisenpakket hiervoor kwam in het kort neer op,:

” Wij willen een perfect klinkende geluidsinstallatie, die door iedereen eenvoudig te bedienen moet zijn “

En dat is gelukt!

Het hart van de nieuwe installatie bestaat uit een Ecler MIMO88 digitale matrix mixer. De bediening van de installatie is eenvoudig samengevat in een touchscreen waar middels 1 knop alles in- en uitgeschakeld wordt. Muziek- en microfoonniveaus zijn eenvoudig en overzichtelijk aan te passen op het touchscreen.

Bij het uitzetten van de installatie wordt meteen ook alle randapparatuur zoals versterker, microfoon ontvangers en cd speler uitgeschakeld en komt het systeem automatisch weer in de voorgeprogrammeerde basisinstelling, zodat een volgende gebruiker altijd een goed afgestelde installatie aantreft.

De geluidsweergave wordt verzorgd door 2 stuks Barth B 5.5i luidsprekers, deze staan garant voor een geweldige weergave van zowel muziek als spraak. Alle randapparatuur kon mooi worden ingebouwd in een al aanwezige kast, zodat de geluidsinstallatie volledig in het interieur is geïntegreerd.

[separator style_type=”none” top_margin=”25″ bottom_margin=”0″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][rev_slider trouwzaal][/fullwidth]